Kaukosäädin ei toimi

Toimi seuraavasti:

Varmista, että kaukosäädin on järjestelmän kantoalueella. Kaukosäätimen kantama on enintään noin 6 metriä.

Paina jotakin kaukosäätimen painiketta ja katso, vilkkuuko järjestelmän AUX-merkkivalo tai langattoman yhteyden merkkivalo. Valitusta lähteestä riippuen kyseisen lähteen merkkivalon tulisi välähtää, kun kaiutin vastaanottaa signaalin kaukosäätimestä. Tarkista, välähtääkö kaiuttimen AUX-merkkivalo tai langattoman yhteyden merkkivalo, kun painat jotain kaukosäätimen painiketta. Valitse sitten toinen seuraavista ohjeista.

Merkkivalo välähtää

Jos toisto-/taukopainiketta painetaan uudestaan alle 10 sekunnin kuluessa edellisestä kerrasta, järjestelmä ei reagoi komentoon. Tämä on täysin normaalia. AirPlay®-järjestelmällä voi kestää jopa 10 sekuntia, ennen kuin se on valmis suorittamaan uuden komennon samaa kaukosäätimen painiketta painettaessa. Tämä johtuu siitä, että AirPlay-järjestelmän häiriötön toiminta edellyttää suurta tiedonsiirtomäärää laitteiden välillä.

Järjestelmäresurssien saatavuus voi vaikuttaa ohjainten toimintaan. Toiset musiikkisovellukset reagoivat ohjainten komentoihin nopeammin kuin toiset. Jos muiden sovellusten toiminta vie valtaosan järjestelmäresursseista, ohjainkomentojen siirtyminen musiikkisovellukseen voi kestää tavallista kauemmin. Kokeile sulkea järjestelmäresursseja vievät tarpeettomat ohjelmat.

Palauta tehdasasetukset. Sammuta järjestelmä minuutin ajaksi (irrota virtajohto tai akku) ja käynnistä järjestelmä sitten uudelleen.

Merkkivalo ei välähdä

Varmista, että käytät oikeaa paristotyyppiä. Oikea paristotyyppi on CR2032 tai DL2032.

Vaihda kaukosäätimeen uusi paristo. Aseta paristo paristotilaan napamerkintöjen mukaisesti. Varmista, että käytät oikeaa paristotyyppiä.

Huomautus: Pariston varauksen mittalaitteet eivät välttämättä anna luotettavaa tietoa varauksen määrästä, kun pariston varaus on alhainen. Mittalaite voi ilmaista, että varausta on jäljellä, vaikka paristo ei pysty tuottamaan laitteen käynnistämisen edellyttämää virtaa.

Varmista, että paristotilan koskettimet ovat kosketuksissa vain pariston kanssa eivätkä toisiinsa. Jos paristotilan koskettimet ovat kosketuksissa toisiinsa, kaukosäätimen toiminta voi häiriintyä. Varmista, että koskettimet ovat kosketuksissa pariston kanssa.

Palauta tehdasasetukset. Sammuta järjestelmä minuutin ajaksi (irrota virtajohto tai akku) ja käynnistä järjestelmä sitten uudelleen.