Yhdistetystä laitteesta ei kuulu ääntä

• Varmista, että lähdelaitteeseen on kytketty virta ja toisto on käynnissä.
  • Tarkista yhdistetyn laitteen äänenvoimakkuus.
  • Yritä toistaa musiikkia toisesta musiikkilähteestä.
  • Tarkista käyttämällä toisia kuulokkeita, onko äänilähde viallinen.
  • Kytke kuulokkeisiin virta ja lataa akku.
  • Painamalla Bluetooth-/virtapainiketta kuulet, mikä laite on yhdistettynä. Varmista, että käytät oikeaa laitetta.
  • Siirrä laite lähemmäs kuulokkeita ja kauemmas häiriölähteestä tai esteestä.
  • Jos kuulokkeisiin on yhdistetty kaksi laitetta, pysäytä toisto ensimmäisessä laitteessa ja aloita toisto toisessa.
  • Jos järjestelmään on yhdistetty kaksi laitetta, siirrä laitteet kuulokkeiden kantoalueelle (10 m).