Yhdistetyn Bluetooth®-laitteen ääni ei kuulu

Jos et kuule ääntä yhdistetystä Bluetooth-laitteesta:

Irrota kaikki kaiuttimen AUX-liitäntään yhdistetyt laitteet. Kun AUX-liitäntä on käytössä, Bluetooth poistetaan käytöstä.

Siirry laitteen Bluetooth-asetuksiin ja varmista, että se on yhdistetty kaiuttimeen.

Varmista, että äänenvoimakkuus on tarpeeksi suuri. Säädä Bluetooth-laitteen äänenvoimakkuus 90 prosenttiin maksimista ja säädä sitten haluamasi äänenvoimakkuus Bose-kaiuttimen säätimistä.

Kokeile toimiiko ääni Bluetooth-laitteesta toisella lähteellä. Kun kokeilet, toistuuko esim. toisella musiikkisovelluksella toistettava musiikki kaiuttimen kautta, selviää, onko ongelma tietyssä sovelluksessa.

Bluetooth-laite voi olla kantaman ulkopuolella. Siirrä se lähemmäs kaiutinta.

Valitse laitteen Bluetooth-asetuksista Bose-kaiuttimen kohdalta UNOHDA tai POISTA. Liitä laite sen jälkeen uudelleen kaiuttimen laitepariksi ja kokeile uudelleen.

Pidä kaiuttimen Bluetooth-painiketta painettuna kymmenen sekuntia, jolloin Bluetooth-laiteluettelo tyhjenee. Liitä laite sen jälkeen uudelleen kaiuttimen laitepariksi ja kokeile uudelleen.

Käynnistä Bluetooth-laite uudelleen. Tämän voi tehdä yleensä sammuttamalla laitteen kokonaan ja käynnistämällä sen uudestaan.

Irrota kaiuttimen virtajohto 30 sekunnin ajaksi ja käynnistä kaiutin uudelleen.

Selvitä onko ongelma laitteessasi kokeilemalla toista Bluetooth-laitetta.