90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Musiikkipalvelujen saatavuus

Liittyy tuotteisiin:

enemmän...

Musiikkipalvelut

Kaikki musiikkipalvelut eivät ole saatavilla kaikilla alueilla. Jäljempänä on luettelo palveluista ja niiden alueellisesta saatavuudesta.

Musiikkikirjasto

Musiikkikirjasto koostuu tietokoneeseesi tai verkkotallennusasemalle tallennetusta musiikista. Niinpä musiikkikirjastosi on käytettävissä aina, kun olet yhteydessä SoundTouch-järjestelmään.

TuneIn-logo

TuneIn Radio on maksuton kaikille SoundTouch-käyttäjille – Premium TuneIn -tilejä ja -sisältöä ei tueta. TuneInillä voit kuunnella yli 100 000:ta radioasemaa ja yli neljää miljoonaa podcastia eri puolilta maailmaa. Lisätietoja on osoitteessa tunein.com.

Pandora-logo

Pandora tarjoaa maksuttomia ja maksullisia internet-radiopalveluita alueilla, joilla se on käytettävissä. Voit luoda radioasemia valitsemalla tietyn esittäjän, kappaleen tai tyylilajin. Pandora etsii samanlaista musiikkia hakutulosten perusteella. Pandora on tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa. Saat lisätietoja ja voit perustaa tilin osoitteessa www.pandora.com/about.

Deezer-logo

Deezer on musiikin suoratoistopalvelu. Sen valikoimaan kuuluu 35 miljoonaa kappaletta, mukautettuja radiokanavia, suosituksia ja suosikkilistoja. Deezer on saatavilla 180 maassa maailmanlaajuisesti. Deezer ei ole saatavilla Intiassa, Kiinan hallintoalueilla, Hongkongissa, Taiwanissa, Israelissa eikä Japanissa. Lisätietoja Deezerin saatavuudesta on osoitteessa developers.deezer.com/guidelines/countries.

Spotify-logo

Spotifyssa voit kuunnella suosikkimusiikkiasi heti. Palvelussa on miljoonia kappaleita klassikoista uusimpiin hitteihin. Voit suoratoistaa mitä haluat vain yhdellä painikkeen painalluksella. Spotify on saatavilla yli 50 alueella. Luettelo alueista on osoitteessa www.spotify.com/us/select-your-country.

iHeartRadio-logo

iHeartRadio on ilmainen ja laaja digitaalinen radiopalvelu, jossa voit kuunnella suosikkiasemiasi tai luoda mainoksettomia mukautettuja kanavia, jotka soittavat valitsemasi esittäjän ja samankaltaisten esittäjien musiikkia. iHeartRadio on saatavilla Yhdysvalloissa. Lisätietoja on osoitteessa www.iheartradio.com.

SiriusXM-logo

SiriusXM-satelliittiradio on tilauspohjainen palvelu, jossa on perinteistä radiota enemmän kanavavaihtoehtoja ja parempi vastaanotto. Lisäksi useat kanavista ovat mainoksettomia. SiriusXM-satelliittiradio on saatavilla Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Lisätietoja SiriusXM:stä on osoitteessa www.siriusxm.com.

Amazon Music -logo

Amazon Musicin tilaajat voivat käyttää Amazon Musicia rajoituksetta ja ilman mainoksia. Amazonin musiikkipalvelut ovat tällä hetkellä saatavilla Itävallassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Japanissa, Espanjassa, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.

QPlay-logo

Voit suoratoistaa musiikkia SoundTouch-järjestelmissä QQMusic-sovelluksen QPlay-toiminnolla. QQMusic on saatavilla Kiinassa. Lisätietoja QQMusicista on osoitteessa y.qq.com.

Radioplayer-logo

Kuuntele kymmeniä tuhansia ohjelmia ja podcasteja livenä tai nauhoitettuna. Radioplayer on saatavilla Itävallassa, Belgiassa, Kanadassa, Saksassa, Irlannissa, Norjassa, Perussa, Sveitsissä ja Isossa-Britanniassa. Lisätietoja on osoitteessa radioplayer.co.uk.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.