Äänikehotteiden hallinta

Liittyy tuotteisiin:

Äänikehotteet opastavat Bluetooth®-yhteyden muodostamisessa sekä ilmoittavat akun varaustilan ja yhdistetyt laitteet. Äänikehotteita voi mukauttaa kaiuttimen painikkeilla.

Äänikehotteita voi myös hallita helposti Bose Connect -sovelluksella:

Valmiiksi asennetut kielet

Kaiuttimeen on asennettu valmiiksi seuraavat kielet:

• Englanti
  • Espanja
  • Ranska
  • Saksa
  • Mandariinikiina
  • Japani
  • Korea
  • Italia
  • Portugali
  • Ruotsi
  • Hollanti
  • Venäjä
  • Puola

Lisää kielivaihtoehtoja

Saatavilla voi olla lisää kielivaihtoehtoja. Voit tarkistaa kielipäivitykset lataamalla Bose Updater -sovelluksen. Mene osoitteeseen btu.Bose.com

Äänikehotteiden kielen vaihtaminen

Kun käynnistät kaiuttimen ensimmäisen kerran, äänikehotteet ovat englanniksi. Voit vaihtaa kieltä kaiuttimen säätimillä:

Pidä monitoimipainiketta ja äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta (+) painettuna yhtä aikaa, kunnes kuulet ensimmäisen kielivaihtoehdon äänikehotteen.

Voit selata kielivaihtoehtojen luetteloa painamalla äänenvoimakkuuden lisäys- (+) tai vähennyspainiketta (–).

Kun kuulet haluamasi kielen, valitse se pitämällä monitoimipainiketta painettuna.

Äänikehoteilmoitukset

Kaiutin ilmoittaa tulevista puheluista ja kertoo soittajan nimen, jos se on tallennettu yhteystietoihisi. Tämä toiminto on oletuksena käytössä, ja voit poistaa sen käytöstä noudattamalla Äänikehotteiden poistaminen käytöstä -osion ohjeita tai käyttämällä Bose Connect -sovellusta.

Äänikehotteiden poistaminen käytöstä

Pidä  äänenvoimakkuuden lisäys- (+) ja vähennyspainiketta (–)  painettuna yhtä aikaa, kunnes kaiutin värisee. Voit ottaa kehotteet käyttöön painamalla painikkeita uudelleen. Kun äänikehotteet ovat poissa käytöstä, et saa myöskään ilmoituksia.