90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Automaattisen virrankatkaisun määrittäminen

Liittyy tuotteisiin:

Ajastettu automaattinen virrankatkaisu säästää akkua silloin, kun kaiutinta ei käytetä. Kaiuttimen virta katkeaa, kun äänentoisto on pysähtynyt eikä painikkeita ole painettu kolmeen tuntiin.

Kaiuttimen automaattisen virrankatkaisun voi määrittää Bose Connect -sovelluksella:

Kun sovellus on asennettu ja kaiutin on yhdistetty laitteeseesi, napauta oikean yläkulman rataskuvaketta (Asetukset).

Valitse asetusvalikosta Ajastettu automaattinen virrankatkaisu. Määritä aika, jonka jälkeen kaiuttimen virta automaattisesti katkeaa, jos sitä ei käytetä.