Bluetooth®-laitteiden hallinta

Bluetooth-laitteen yhteyden katkaiseminen

Avaa yhdistetyssä laitteessa Bluetooth-valikko, valitse Bosen soundbar ja valitse Disconnect (Katkaise yhteys).

Älä valitse Forget device (Unohda laite) -vaihtoehtoa tai vastaavaa asetusta, jollet halua täysin poistaa soundbaria laitteesi aiemmin yhdistettyjen laitteiden luettelosta.

Bluetooth-laitteen yhdistäminen uudelleen

Paina kaukosäätimen Bluetooth-painiketta. Soundbar yrittää muodostaa yhteyden viimeksi yhdistettynä olleeseen laitteeseen. Jos viimeksi yhdistettyä laitetta ei löydy 30 sekunnin kuluessa, soundbar yrittää muodostaa yhteyden sitä edelliseen yhdistettynä olleeseen laitteeseen. Soundbar muistaa kahdeksan siihen viimeksi yhdistettyä laitetta.

Kun yrität muodostaa yhteyttä laitteeseen, varmista, että sen virta on päällä, sen Bluetooth-toiminto on käytössä ja se on korkeintaan yhdeksän metrin etäisyydellä soundbarista.

Bluetooth-yhteyksiä voi hallita myös Bose Music -sovelluksella.

Aiemmin yhdistettyjen laitteiden luettelon tyhjentäminen

Pidä kaukosäätimen Bluetooth-painiketta painettuna kymmenen sekunnin ajan. Valopalkin sininen valo vilkkuu kahdesti merkiksi siitä, että soundbariin liitettyjen Bluetooth-laitteiden luettelo on tyhjennetty.