MAC-osoitteen etsiminen

Järjestelmän MAC-osoitteen etsiminen:

Lataa Wi-Fi-järjestelmän asennussovelluksen viimeisin versio osoitteesta www.bose.com/wifisetup. Sovellusversiot, jotka on ladattu ennen 10. marraskuuta 2012, eivät kykene näyttämään järjestelmän MAC-osoitetta.

Avaa Wi-Fi-järjestelmän asennussovellus.

Yhdistä järjestelmä tietokoneeseen mukana toimitetun USB-johdon avulla, kun sovellus kehottaa näin tekemään.

Kun sovellus on suorittanut langattomien verkkojen haun, napsauta näytön yläreunassa olevaa Ohje-valikkoa ja valitse System Information (Järjestelmätiedot).

Löydät MAC-osoitteen Järjestelmätiedot-näytöstä.