AirPlay®-kuvakkeen etsiminen musiikki- ja videosovelluksista

AirPlay-ominaisuuden avulla voit suoratoistaa valitsemaasi musiikkisovellusta suoraan kannettavasta iOS-laitteestasi tai iTunesia® Mac®- tai PC-tietokoneestasi. Löydät AirPlay-kuvakkeen käyttämästäsi musiikkisovelluksesta tai -ohjelmasta.

Napauta tai napsauta kuvaketta ja valitse haluamasi kaiutinlähde. AirPlay-kuvake löytyy yleensä käyttämäsi sovelluksen tai ohjelman, kuten iTunesin, Pandoran® tai YouTuben, käyttöliittymän ylä- tai alareunasta.