AirPlay-yhteensopivan laitteen kuunteleminen

Kun langaton reititin on yhdistetty, digitaalinen SoundLink® Air -musiikkijärjestelmä on valmis suoratoistamaan AirPlay®-ääntä. Jos järjestelmän AUX-liitäntään on yhdistetty äänilähde ja sitä kuunnellaan, kun äänen suoratoistaminen AirPlay-yhteensopivasta laitteesta aloitetaan, äänilähde pysähtyy ja kuulet AirPlay-ääntä.

Äänen suoratoistaminen:

Avaa musiikkisovellus AirPlay-yhteensopivassa laitteessa tai tietokoneessa. Varmista, että se on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin SoundLink® Air -järjestelmä.

Varmista, ettei äänenvoimakkuus ole liian suuri siirtämällä äänenvoimakkuuden liukusäädin asteikon alimpaan kolmannekseen.

Napauta tai napsauta AirPlay-kuvaketta ja valitse käytettävissä olevien kaiuttimien luettelosta SOUNDLINK AIR tai muu sille antamasi nimi.

Kuvake

Aloita musiikin toistaminen. Ohjaa musiikin toistoa SoundLink® Air -kaukosäätimen toisto-/taukopainikkeella.

Toisto/tauko

Voit hallita musiikin toistoa siirry eteenpäin- ja siirry taaksepäin -painikkeilla.

Siirry eteenpäin

Siirry taaksepäin

Huomautus: Voit ohjata iTunes®-palvelua SoundLink® Air -kaukosäätimen avulla muuttamalla asetusta iTunes-sovelluksen Preferences (Oletusasetukset) -valikossa seuraavasti:

Käynnistä iTunes ja avaa Edit (Muokkaa) -valikko.

Valitse Preferences (Oletusasetukset) ja valitse sitten Devices (Laitteet).

Napsauta valintaruutua kohdasta Allow iTunes audio control from remote speakers (Salli iTunesin ääniohjaus ulkoisten kaiuttimien kautta).