Laitteen kuuntelu käyttämällä lisätuloa

Voit kuunnella SoundLink® Air -järjestelmän avulla ääntä, jonka lähde on yhdistetty takapaneelin 3,5 mm:n AUDIO IN -liitäntään.

Liitä 3,5 mm:n äänijohto ulkoisesta laitteesta Bose®-järjestelmän takana olevaan AUDIO IN -liitäntään.

Säädä äänilaitteen äänenvoimakkuus lähes suurimmalle asetukselle.

Paina kaukosäätimen AUX-painiketta. Etupaneelin AUX-merkkivalo palaa valkoisena.

AUX

AUX-merkkivalo

Säädä äänenvoimakkuutta äänenvoimakkuuden säätöpainikkeiden avulla.

Äänenvoimakkuuden säätöpainikkeet

Huomautus: SoundLink® Air -kaukosäätimen avulla ei voi ohjata AUDIO IN -liitäntään yhdistettyjä AUX-laitteita.