90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

iPod®-vianmääritys

iPod ei lataudu telakassa. Mitä voin tehdä?

Kokeile seuraavaa:

 • Jos iPod on suojakotelossa, ota se pois kotelosta ja aseta se uudelleen telakkaan. Jos iPod ei ole kunnolla telakassa, lataus ei välttämättä onnistu.
 • Nollaa iPod. Katso mallikohtaisia lisätietoja Applen tuotetukisivustosta.
 • Nollaa SoundDock-järjestelmä. Sammuta järjestelmä ja irrota se virtalähteestä 60 sekunniksi. Kytke järjestelmä sen jälkeen takaisin virtalähteeseen ja kokeile, latautuuko iPod.

iPod-laitteeni ei sovi SoundDock-järjestelmään. Tarvitsenko erilaisen sovittimen?

 • Muista ottaa iPod pois mahdollisesta suojakotelosta. Jos asetat iPodin telakkaan suojakotelossaan, se ei mahdu paikalleen. Tällöin ääntäkään ei välttämättä kuulu.

En saa neljännen sukupolven iPod touch® -laitettani asetettua telakkaan. Miksi?

Neljännen sukupolven iPod touch -laitteessa on kapeampi telakkaliitäntä kuin muissa iPod- ja iPhone-malleissa. Siksi sen asettaminen telakkaan ja poistaminen siitä voi olla hankalaa. Tämä koskee sekä Bosen® että muiden valmistajien telakointituotteita.

Neljännen sukupolven iPod touch -laite telakoidaan seuraavasti:

Ennen kuin aloitat

 • Tarkista, ettei iPod touch -laitteen telakkaliitännässä ole roskia tai muita tukoksia.
 • Aseta Applen® toimittama latausjohto iPodiin ja irrota se muutamia kertoja. Näin varmistat, ettei liitännässä ole vikaa. Jos sinulla on vaikeuksia johdon liittämisessä, älä yritä asettaa laitetta Bose-järjestelmän telakkaan. Pyydä neuvoja Applelta.

iPodin asettaminen telakkaan

 • Kohdista iPod touch telakointiliitännän kanssa ja aseta se paikalleen painamalla sitä suoraan alaspäin. Jotta laite asettuu Bose-telakan liitäntään kunnolla, sitä täytyy ehkä heilutella hieman samalla alaspäin painaen. Kun iPod touch on liitetty oikein, sen pitäisi aktivoitua automaattisesti. Kun laite on asetettu varovasti paikalleen muutamia kertoja, liitäntä todennäköisesti löystyy sen verran, että telakointi onnistuu helpommin.

iPodin irrottaminen telakasta

 • iPod touch -laitteen telakointiliitäntä on muita laitteita tiukempi. Jotta Bose-järjestelmä ja iPod eivät vahingoitu, kun laite irrotetaan telakasta, liikuta iPod touch -laitetta varovasti ylöspäin vetämättä sitä poispäin Bose-telakan etuosasta.

Lisävinkkejä

 • Muista ottaa iPod pois mahdollisesta suojakotelosta. Suojakotelossa ollessaan iPod ei välttämättä asetu telakkaan kunnolla. Ilman koteloa iPod mahtuu telakkaan mukana toimitettua sovitinta käytettäessä.
 • Käännä iPod touch -laitetta hieman taaksepäin SoundDock-järjestelmää kohti, jotta se asettuu telakkaan paremmin.
 • Jos iPod on kääntynyt liikaa eteenpäin, sen asettaminen telakkaan on hankalaa.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.