Kaukosäädin ei toimi iPodin kanssa

Jos kaukosäädin ei enää toimi telakoidun iPodin kanssa:

Irrota iPod tai iPhone® telakasta ja aseta se takaisin. Irrota iPod tai iPhone® telakasta, odota minuutti ja aseta se takaisin telakkaan. Varmista, että laite on asetettu telakkaan oikein. Tämä on ehkä toistettava muutaman kerran.

Varmista, että käynnissä on oikea äänentoisto-ohjelma. iPod välittää kaukosäätimen avulla annetut komennot vain sisäiseen soittimeensa, ei kolmansien osapuolien sovelluksiin. Jos suoratoistat ääntä esimerkiksi Pandorasta ja painat kaukosäätimen toisto-/taukopainiketta, iPod voi aloittaa musiikin toiston omasta soittimestaan.

Nollaa keskusyksikkö:

sammuta keskusyksikkö ja paina sitten sen virtapainiketta viiden sekunnin ajan.

kun punainen led-valo sammuu, vapauta virtapainike ja kokeile järjestelmää uudelleen.

Nollaa iPod tai iPhone. iPodissa tai iPhonessa voi olla toimintahäiriö, jolloin se on nollattava. Lisätietoja on Applen tukisivustolla.

Huomautus: Jos iPod nollataan, taustavalaistuksen ajastus, kirkkaus, taajuuskorjain sekä sekoitus- ja uudelleentoistotoiminnot palautuvat oletusasetuksiin.