Bluetooth®-telakan asentaminen

Liittyy tuotteisiin:

bose® sounddock® 10 bluetooth® -telakan avulla digitaalisen sounddock 10 -musiikkijärjestelmän kanssa voidaan käyttää langatonta bluetooth®-tekniikkaa. kun olet asentanut tämän lisälaitteen, voit toistaa musiikkia bluetooth®-laitteesta järjestelmän laadukkaalla stereoäänellä, joka täyttää koko huoneen. bluetooth®-stereomusiikkipuhelimen täytyy tukea bluetooth® a2dp (advanced audio distribution profile) -profiilia. bluetooth®-telakan asentaminen:

Irrota SoundDock 10 -järjestelmän pistoke pistorasiasta.

Nosta telakointisovittimen takareunaa ja irrota se telakointiasemasta. Mikäli takareunan nostaminen ei onnistu käsin, työnnä koloon jokin ohut (ei metallinen) esine ja väännä takareunaa varovasti ylöspäin.

Paina telakan vapautuspainiketta oikealle. Irrota telakka nostamalla sen oikeaa reunaa. Jos et saa painettua painiketta tarpeeksi syvälle, voit käyttää apuna kynää (painikkeessa on pieni lovi sitä varten).

työnnä bluetooth®-telakan vasen reuna järjestelmän aukkoon.

Paina oikeaa puolta alaspäin, kunnes telakka lukkiutuu paikalleen.