Miten basso- ja diskanttisäädöt tehdään?

Bose-järjestelmässä ei ole äänensävyn säätimiä. Ääntä voi kuitenkin säätää, jos basso on liian voimakas:

Bassoäänet tehostuvat, kun järjestelmä on asetettu lähelle seinää tai nurkkaa. Jos haluat vaimentaa bassotoistoa, siirrä järjestelmä kauemmas seinästä tai nurkasta.

Järjestelmän asetusvalikosta voidaan valita normaali tai kavennettu bassotoisto.

1. Pidä kaukosäätimen ALARM SETUP -painiketta painettuna, kunnes järjestelmän näytössä näkyy SETUP MENU -valikko.
  2. Etsi valikosta BASS-asetus TUNE/MP3-painikkeilla.
  3. Valitse haluamasi bassoasetus TIME +/- -painikkeilla.
  4. Poistu valikosta painamalla ALARM SETUP -painiketta.

HUOMAUTUS: Jos asetusvalikossa ei ole BASS-vaihtoehtoa, ohjelmisto täytyy päivittää.