Kotiviihdejärjestelmät

Miksi järjestelmä kannattaa päivittää?

Järjestelmän kaukosäätimellä ohjataan järjestelmää ja siihen yhdistettyjä laitteita, kuten televisiota, kaapeli- tai satelliittivastaanotinta ja Blu-ray-soitinta. Säännölliset päivitykset varmistavat kaukosäätimen yhteensopivuuden järjestelmän valmistumisen jälkeen markkinoille tuotujen laitteiden kanssa. Katso lisätietoja päivitystiedoista.

Järjestelmään tarvitaan ehkä myös SoundTouch™-päivitys.

Järjestelmän vähimmäisvaatimukset

Windows-tietokone:

• 300 MHz:n prosessori (Vista: 1 GHz), 32 tai 64 bittiä
  • 128 Mt RAM-muistia (Windows XP), 512 Mt RAM-muistia (Vista Home Basic) tai 1 Gt (muut Vista-versiot)
  • Internetyhteys
  • 125 Mt vapaata kiintolevytilaa
  • USB 1.1- tai 2.0-liitäntä

Mac-tietokone:

• OS 10.5 ja 10.6
  • Intel-pohjainen prosessori
  • 512 Mt RAM-muistia (10.5), 1 Gt (10.6)
  • Internetyhteys
  • 125 Mt vapaata kiintolevytilaa
  • USB 2.0 -liitäntä

Vaiheittaiset ohjeet

Ennen lataamista

Huomautus: Jos teet SoundTouch™-päivitystä ja olet jo tehnyt vaiheet 1 ja 2 Unifyssa, valitse Jatka järjestelmäpäivityksiin.

Vaihe 1:
Liitä järjestelmän mukana toimitettu USB-muistitikku järjestelmän keskusyksikköön kuvassa näkyvällä tavalla. Paina tämän jälkeen keskusyksikön Setup-painiketta, valitse Päivitä ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.
USB-muistitikku liitettynä Lifestyle-järjestelmään

Vaihe 2:
Liitä USB-muistitikku tietokoneen USB-liitäntään kuvassa näkyvällä tavalla ennen sovelluksen käynnistämistä. Älä irrota USB-muistitikkua, kun päivityssovellus on käynnissä. Muutoin päivitys peruutetaan.

Ohjelmistopäivityksen lataamisen aloittaminen

Windows-tietokone:

• Valitse File Download (Tiedostojen lataus) -ikkunassa Run (Suorita) tai Save (Tallenna).
  • Jos valitset Run (Suorita), tee päivitys ohjeiden mukaan.
  • Jos valitset Save (Tallenna), valitse tiedoston (Bose_System_Updater.exe) tallennussijainti. Käynnistä tämän jälkeen sovellus kiintolevyltä ja seuraa näkyviin tulevia ohjeita.

Mac-tietokone:

• Odota, kunnes tiedosto on latautunut tietokoneeseesi. Se näkyy työpöydällä kiintolevyn kuvakkeena.
  • Näyttöön avautuu ikkuna. Vedä päivitystiedosto työpöydälle. Jos ikkuna ei avaudu, kaksoisnapsauta kuvaketta.
  • Käynnistä järjestelmän päivitystyökalu työpöydältä ja seuraa näkyviin tulevia ohjeita.

Vianmääritys

Ratkaise ongelma seuraavien tietojen avulla.

• Varmista, että internetyhteys toimii.
  • Varmista, että järjestelmä on tallentanut järjestelmätiedot USB-muistitikulle.
  • Varmista, että järjestelmä on liitetty verkkovirtaan ja että siihen on kytketty virta.
  • Jos päivität Lifestyle®-järjestelmää, varmista, että televisioon on kytketty virta ja että se on määritetty Lifestyle®-järjestelmän tuloon.
  • Paina järjestelmän keskusyksikön Setup-painiketta.
  • Valitse järjestelmän kaukosäätimellä näyttövalikosta Päivitä.
  • Aseta USB-muisti keskusyksikön etuosan USB-liitäntään ja seuraa näytön ohjeita.
  • Odota, kunnes järjestelmä kehottaa sinua irrottamaan USB-muistitikun.
  • Irrota USB-asema järjestelmästä ja aseta se tietokoneen vapaaseen USB-liitäntään.
  • Päivitystoiminto lukee USB-muistitikulle tallennetut järjestelmätiedot ja tarkistaa, onko järjestelmään saatavilla päivityksiä.
  • Jos päivityksiä on saatavilla, toiminto tallentaa ne USB-muistitikulle.
  • Jos USB-asemaa ei ole liitetty tietokoneeseen tai sitä ei löydy, päivitys keskeytyy.

Vinkki: Liitä USB-asema suoraan tietokoneen vapaaseen USB-liitäntään.
Jos muistitikku liitetään USB-keskittimeen, sen löytyminen päivitystoiminnon aikana hidastuu.
Asema löytyy nopeammin, kun se liitetään tietokoneen vapaaseen USB-liitäntään.

Ohjevalikko
Ohjevalikko on apunasi koko päivityksen ajan. Ohjevalikosta löytyvät esimerkiksi seuraavat osiot:

• Käyttöoikeussopimus: lue käyttöoikeussopimus.
  • Järjestelmätiedot: näet järjestelmän versiotiedot sekä tietokoneen ja käyttöjärjestelmän tiedot.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteys Bosen asiakastukeen.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä Bose®-kotiviihdejärjestelmän päivityssovellus tekee?

Sovelluksen avulla voit ladata Bosen päivityksen ensin tietokoneeseesi ja päivittää sitten järjestelmäsi.

Miksi ohjelmisto on päivitettävä?

Bose®-kotiviihdejärjestelmät on suunniteltu olemaan yhteensopivia uusien ääni- ja videolaitteiden kanssa sitä mukaa, kun niitä tulee myyntiin. Yhteensopivuus vaatii kuitenkin ohjelmistopäivityksen, joka tuo järjestelmään vaadittavia uusia ominaisuuksia ja kaukosäätimeen uusia koodeja.

Toimiiko tämä päivitys kaikissa Lifestyle®- ja VideoWave®-järjestelmissä?

Ei. Päivitys toimii VideoWave®-viihdejärjestelmissä ja Lifestyle® V35-, V25-, T20-, T10-, 135- ja 235-järjestelmissä tai missä tahansa Lifestyle®-järjestelmässä, jossa on USB-liitäntä.

Voiko päivityksen tehdä sekä PC- että Mac-tietokoneen avulla?

Kyllä. Käyttöjärjestelmän vähimmäisvaatimukset: PC-tietokone, jonka käyttöjärjestelmä on Windows XP tai uudempi Mac-tietokone, jonka käyttöjärjestelmä on OS 10 tai uudempi.

Vaikuttaako päivitys tietokoneeni toimintaan?

Vain tilapäisesti. Kun sovellus on käynnissä, se luo ja käyttää tilapäisiä työtiedostoja. Kun sovellus suljetaan, kaikki tilapäiset työtiedostot ja itse sovellus poistetaan.

Entä jos kadotan Bosen toimittaman muistitikun?

Voit päivittää järjestelmän käyttämällä mitä tahansa yli 1 Gt:n muistitikkua. Noudata vain lataussovelluksen ohjeita.

Kuinka kauan päivittäminen kestää?

Voit päivittää järjestelmän käyttämällä mitä tahansa yli 1 Gt:n muistitikkua. Noudata vain lataussovelluksen ohjeita.

Onko Lifestyle®-järjestelmäni yhteensopiva 3D-videokuvalähteiden kanssa, jotta saan parempia peli- ja elokuvaelämyksiä?

Kyllä. Kun lataat ohjelmistopäivityksen, se tekee Lifestyle®-järjestelmästäsi yhteensopivan 3D-videolähteiden kanssa. Yhdistä Lifestyle®-järjestelmään 3D-televisio ja 3D-yhteensopiva Blu-ray Disc™ -soitin tai muu lähdelaite, niin voit katsella 3D-elokuvia ja -televisiolähetyksiä ja pelata 3D-pelejä. Lisätietoja järjestelmän 3D-ominaisuuksista on sen mukana tulleessa käyttöoppaassa.

Huomautus: Bose®-keskusyksikön ohjelmistopäivityksestä huolimatta VideoWave®-viihdejärjestelmät eivät näytä 3D-kuvaa.