Pariliitoksen luominen kuulokkeiden ja NFC-mobiililaitteen välille ei onnistu

Jos kuulokkeet eivät muodosta yhteyttä Bluetooth-laitteeseen NFC (Near Field Communication) -tekniikalla, kokeile seuraavia toimenpiteitä:

Varmista, että Bluetooth-laite tukee NFC:tä. Katso laitteen ohjeista, onko siinä NFC-ominaisuutta.

Poista laitteen lukitus ja käynnistä Bluetooth- ja NFC-toiminto. Ne löytyvät yleensä laitteen Asetukset-valikosta

Kosketa Bluetooth-laitteen NFC-kosketuspisteellä kuulokejohdossa olevan kaukosäätimen taustaosaa. Laite saattaa pyytää vahvistamaan yhdistämisen.

Huomautus: Kokeile koskettaa kuulokkeiden kaukosäädintä mobiililaitteen eri kohdilla, jotta löydät sen NFC-kosketuskohdan. Kohta ei välttämättä ole laitteen keskellä.