Pariliitoksen luominen kuulokkeiden ja Bluetooth®-laitteen välille ei onnistu

Kuulokkeita ei voi yhdistää laitteisiin latauksen aikana. Jos kuulokkeet eivät ole enää latauksessa, mutta laitteeseen yhdistäminen ei onnistu, voit kokeilla seuraavaa:

Kuulokkeissa:

Käynnistä kuulokkeet uudelleenKatkaise kuulokkeiden virta pitämällä virtapainiketta painettuna 2 sekuntia, kunnes kuulet virrankatkaisuäänen. Käynnistä kuulokkeet uudelleen painamalla virtapainiketta.

Oikeanpuoleinen kuuloke ja virtapainike

Kuulokkeiden nollaaminen:

1. Katkaise kuulokkeiden virta ja odota 30 sekuntia.
  2. Liitä kuulokkeet USB-virtalähteeseen USB-johdolla ja odota 5 sekuntia. (Virtalähteen on oltava kytketty toimivaan pistorasiaan.)
  3. Irrota USB-johto kuulokkeista ja odota 1 minuutti.
  4. Käynnistä kuulokkeet ja kokeile, toimivatko ne paremmin.

Kuulokkeiden laitepariluettelon tyhjentäminen:

1. Katkaise kuulokkeiden virta.
  2. Pidä virtapainiketta painettuna 10 sekuntia, kunnes kuulet ilmoituksen "Bluetooth device list cleared" (Bluetooth-laitepariluettelo tyhjennetty).
  3. Poista kuulokkeet laitteesi Bluetooth-laitepariluettelosta. Tämän voi tehdä valitsemalla kuulokkeet laitteesi Asetusten Bluetooth-luettelosta ja valitsemalla esimerkiksi Unohda, Poista pariliitos tai Poista.
  4. Kuulokkeet voivat nyt muodostaa uudelleen pariliitoksen laitteesi kanssa. Mene laitteesi Bluetooth-asetuksiin ja valitse kuulokkeesi.

Mobiililaitteessa:

Ota Bluetooth pois käytöstä ja takaisin käyttöön.

Ota lentokonetila käyttöön ja poista se sitten käytöstä

Käynnistä laite uudelleen.

Poista kuulokkeet laitteesi Bluetooth-laitepariluettelosta ja muodosta pariliitos uudelleen.

Yhdistäminen tietokoneeseen

Windows-tietokoneeseen yhdistettäessä laitteiden pariliitosluettelossa voi näkyä kaksi kuvaketta (laitekuvake ja kuulokekuvake). Valitse kuulokekuvake.