Pariliitoksen luominen kuulokkeiden ja Bluetooth®-laitteen välille ei onnistu

Kuulokkeita ei voi yhdistää laitteisiin latauksen aikana. Jos kuulokkeet eivät ole enää latauksessa, mutta laitteeseen yhdistäminen ei onnistu, voit kokeilla seuraavaa:

Kuulokkeissa:

Katkaise kuulokkeiden virta asettamalla ne latauskoteloon ja sulkemalla kansi. Käynnistä kuulokkeiden virta uudelleen ottamalla ne pois kotelosta ja yritä muodostaa yhteys laitteeseesi uudelleen.

Siirrä Bluetooth-laite lähemmäs kuulokkeita ja kauemmas häiriölähteistä tai esteistä.

Kuulokkeiden laitepariluettelon tyhjentäminen:

1. Pidä virtapainiketta painettuna 10 sekuntia, kunnes kuulet ilmoituksen "Bluetooth device list cleared" (Bluetooth-laitepariluettelo tyhjennetty.
  2. Poista kuulokkeet laitteesi Bluetooth-laitepariluettelosta.
  3. Tämän voi tehdä valitsemalla kuulokkeet laitteesi Asetusten Bluetooth-luettelosta ja valitsemalla esimerkiksi Unohda, Poista pariliitos tai Poista.
  4. Kuulokkeet voivat nyt muodostaa uudelleen pariliitoksen laitteesi kanssa. Mene laitteesi Bluetooth-asetuksiin ja valitse kuulokkeesi.
Kuulokkeiden virtapainike

Mobiililaitteessa:

Ota Bluetooth pois käytöstä ja takaisin käyttöön.

Ota lentokonetila käyttöön ja poista se sitten käytöstä

Käynnistä laite uudelleen.

Poista kuulokkeet laitteesi Bluetooth-laitepariluettelosta ja muodosta pariliitos uudelleen.

Yhdistäminen tietokoneeseen

Windows-tietokoneeseen yhdistettäessä laitteiden pariliitosluettelossa voi näkyä kaksi kuvaketta (laitekuvake ja kuulokekuvake). Valitse kuulokekuvake.