Pariliitoksen luominen kuulokkeiden ja Bluetooth®-laitteen välille ei onnistu

Kuulokkeita ei voi yhdistää laitteisiin latauksen aikana. Jos kuulokkeet eivät ole enää latauksessa, mutta laitteeseen yhdistäminen ei onnistu, voit kokeilla seuraavaa:

Kuulokkeissa:

Käynnistä kuulokkeet uudelleen: Katkaise kuulokkeiden virta 2 sekunnin ajaksi. Käynnistä ne sitten uudelleen ja yritä muodostaa uusi yhteys.

Kuulokkeiden nollaaminen:

1. Katkaise kuulokkeiden virta ja odota 30 sekuntia.
  2. Liitä kuulokkeet USB-virtalähteeseen USB-johdolla ja odota 5 sekuntia. (Virtalähteen on oltava kytketty toimivaan pistorasiaan.)
  3. Irrota USB-johto kuulokkeista ja odota 1 minuutti.
  4. Käynnistä kuulokkeet ja kokeile, toimivatko ne paremmin.

Kuulokkeiden laitepariluettelon tyhjentäminen:

1. Käynnistä kuulokkeet
  2. Liu’uta virtapainiketta painettuna kohti Bluetooth-kuvaketta 10 sekunnin ajan, kunnes kuulet ilmoituksen "Bluetooth device list cleared" (Bluetooth-laitepariluettelo tyhjennetty).
  3. Poista kuulokkeet laitteesi Bluetooth-laitepariluettelosta. Tämän voi tehdä valitsemalla kuulokkeet laitteesi Asetusten Bluetooth-luettelosta ja valitsemalla esimerkiksi Unohda, Poista pariliitos tai Poista.
  4. Kuulokkeet voivat nyt muodostaa uudelleen pariliitoksen laitteesi kanssa. Mene laitteesi Bluetooth-asetuksiin ja valitse kuulokkeesi.

Huomautus: Voit tyhjentää laitepariluettelon myös Bose Connect -sovelluksesta napsauttamalla Bluetooth-kuvaketta, valitsemalla Edit (Muokkaa) ja napauttamalla kohtaa X laitteiden vierestä.

Mobiililaitteessa:

Kun yrität muodostaa yhteyttä, sinun on ehkä valittava kuulokkeet laitteesi Bluetooth-luettelosta. Laite yrittää yleensä ensin muodostaa yhteyden viimeiseksi yhdistettyyn laitteeseen, minkä jälkeen se siirtyy seuraavaan laitteeseen muutaman minuutin välein. Kuulokkeet voivat olla luettelossa alempana.

Ota Bluetooth pois käytöstä ja takaisin käyttöön.

Ota lentokonetila käyttöön ja poista se sitten käytöstä

Käynnistä laite uudelleen.

Poista kuulokkeet laitteesi Bluetooth-laitepariluettelosta ja muodosta pariliitos uudelleen.

Yhdistäminen tietokoneeseen

Windows-tietokoneeseen yhdistettäessä laitteiden pariliitosluettelossa voi näkyä kaksi kuvaketta (laitekuvake ja kuulokekuvake). Valitse kuulokekuvake.