Kuulokkeiden tilamerkkivalot

Bluetooth®-merkkivalot

Molempien korvaosien sisäpinnassa on Bluetooth-merkkivalo.

MerkkivaloJärjestelmän tila
Vilkkuva sininenValmis muodostamaan yhteyden
Vilkkuva valkoinenYhdistetään
Palaa valkoisena

Yhdistetty

Huomautus: Kun kuulokkeet on yhdistetty, Bluetooth-merkkivalot sammuvat 10 sekunnin kuluttua.

Vilkkuu vihreänä Päivitetään järjestelmän ohjelmistoa
Palaa tai vilkkuu punaisena Virhe: Ota yhteyttä Bosen asiakaspalveluun.

Kuulokkeiden latausmerkkivalo

MerkkivaloJärjestelmän tila
Vilkkuu hitaasti valkoisenaLataus käynnissä
Palaa valkoisena

Akku on täynnä

Huomautus: Kun akku on täynnä, latausmerkkivalot palavat muutaman sekunnin ajan ja sammuvat sitten.

Vilkkuu nopeasti valkoisenaVirhe: Ota yhteyttä Bosen asiakaspalveluun.

Latauskotelon akkumerkkivalot

MerkkivaloLatausprosentti
○○○○0 % - 20 %
••○○○20 % - 40 %
•••○○40 % - 60 %
••••60 % - 80 %
•••••80 % - 100 %
Latausvirhe: Ota yhteyttä Bosen asiakaspalveluun
Akkuvirhe: Ota yhteyttä Bosen asiakaspalveluun.

Huomautus: Latauksen aikana viimeksi palanut merkkivalo vilkkuu valkoisena. Kun latauskotelo on ladattu täyteen, kaikki akkumerkkivalot palavat valkoisina.