TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

Kuulokkeiden tilamerkkivalot

Kuulokkeiden akku- ja Bluetooth®-merkkivalot sijaitsevat oikeanpuoleisen korvakupin kyljessä.

Bluetooth-merkkivalo

Bluetooth-merkkivalo oikeassa korvakupissa
Bluetooth-valon toimintaJärjestelmän tila
Vilkkuu hitaasti sinisenäValmis muodostamaan yhteyden
Vilkkuva sininenYhdistetään
Palaa sinisenäYhdistetty, valo sammuu 10 sekunnin kuluttua yhdistämisestä

Akun merkkivalo

Akun merkkivalo oikeassa korvakupissa
Akun merkkivaloJärjestelmän tila
Palaa valkoisenaTäysi tai puolikas varaus
Vilkkuu valkoisenaLataus käynnissä
Palaa punaisenaMatala varaus
Vilkkuu punaisenaKuulokkeet on ladattava
Vilkkuu punaisena ja valkoisenaVirhe: Ota yhteys Bose-tukeen
Vilkkuu nopeasti valkoisenaKuulokkeita päivitetään

Voit tarkastaa kuulokkeiden akun varaustason myös Bose Music -sovelluksessa.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.