90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Google Assistantia ei voi käyttää

Huomautus: Google Assistant ei tue kaikkia kieliä ja maita.

Jos Google Assistant ei käynnisty oikein toimintopainikkeella, voit kokeilla seuraavia keinoja:

Käynnistä laite uudelleen.

Katkaise Bluetooth®-yhteys ja muodosta se uudelleen.

Varmista, että toimintopainike on määritetty käyttämään Google Assistantia. Valitse Bose Connect -sovelluksesta Asetukset > Toimintopainike> Google Assistant.

Tyhjennä Bluetooth-laiteluettelo kuulokkeista liu'uttamalla virtakytkin ääriasentoon ja pitämällä sitä siellä 10 sekuntia. Kuulet tämän jälkeen kuulokkeista äänikehotteen "Device List cleared" (Laiteluettelo tyhjennetty). Siirry laitteesi Bluetooth-asetuksiin ja poista kuulokkeet. Yhdistä kuulokkeet laitteeseen uudelleen.

Lisää apua Google Assistantin käyttöön on osoitteessa https://support.google.com/headphones