Sykemittarin määrittäminen – Strava (iOS)

Määritä sykemittari iOS:n Strava-sovelluksessa toimimalla seuraavasti:

Varmista, että SoundSport Pulse -kuulokkeisiin on kytketty virta ja ne on yhdistetty iPhone-puhelimeen. Jos näin on, Bluetooth -kuvakkeen vieressä pitäisi olla pieni pystysuuntainen akkukuvake näytön yläosassa olevassa tilarivissä.

Voit myös tarkistaa puhelimen asetusvalikon Bluetooth -sivulta, onko Bose Soundsport Pulse MY DEVICES (Omat laitteet) -luettelossa, jolloin sen vieressä lukee ”Connected” (Yhdistetty).

Aseta SoundSport Pulse -kuulokkeet korviisi. Sykemittari on vasemmassa korvanapissa, joten varmista, että se on tukevasti paikoillaan.

Avaa Strava-sovellus.

Kirjaudu sisään sovellukseen tai luo käyttäjätili.

Napauta "Record" (Tallenna) -kohtaa näytön alaosan keskellä.

Napauta ulkoisten mittarien kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa.

Napauta ”Bluetooth Sensors” (Bluetooth-mittarit) -kohdan vieressä olevaa tilanvaihtopainiketta, ja siirrä se off-tilasta on-tilaan. Huomaa, että ”Heart Rate” (Syke) -kohdan alapuolella näkyy nyt ”Searching...” (Etsitään...). Sovelluksen ja SoundSport Pulsen sykemittarin välille pitäisi nyt muodostua yhteys automaattisesti. Heart Rate (Syke) -kohdan alla pitäisi näkyä ”Connected XX bpm” (Yhdistetty XX bpm). Todellisen lyöntitiheyden latautuminen voi viedä muutaman sekunnin. Tämä on normaalia.

Palaa harjoitusnäyttöön napauttamalla "Done" (Valmis) -kohtaa. Huomaat, että ulkoisten mittarien kuvake on nyt muuttunut sydämen sykettä ilmaisevaksi kuvakkeeksi.