90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Sykemittarin määrittäminen – Strava (iOS)

Määritä sykemittari iOS:n Strava-sovelluksessa toimimalla seuraavasti:

Varmista, että SoundSport Pulse -kuulokkeisiin on kytketty virta ja ne on yhdistetty iPhone-puhelimeen. Jos näin on, Bluetooth -kuvakkeen vieressä pitäisi olla pieni pystysuuntainen akkukuvake näytön yläosassa olevassa tilarivissä.

Voit myös tarkistaa puhelimen asetusvalikon Bluetooth -sivulta, onko Bose Soundsport Pulse MY DEVICES (Omat laitteet) -luettelossa, jolloin sen vieressä lukee ”Connected” (Yhdistetty).

Aseta SoundSport Pulse -kuulokkeet korviisi. Sykemittari on vasemmassa korvanapissa, joten varmista, että se on tukevasti paikoillaan.

Avaa Strava-sovellus.

Kirjaudu sisään sovellukseen tai luo käyttäjätili.

Napauta "Record" (Tallenna) -kohtaa näytön alaosan keskellä.

Napauta ulkoisten mittarien kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa.

Napauta ”Bluetooth Sensors” (Bluetooth-mittarit) -kohdan vieressä olevaa tilanvaihtopainiketta, ja siirrä se off-tilasta on-tilaan. Huomaa, että ”Heart Rate” (Syke) -kohdan alapuolella näkyy nyt ”Searching...” (Etsitään...). Sovelluksen ja SoundSport Pulsen sykemittarin välille pitäisi nyt muodostua yhteys automaattisesti. Heart Rate (Syke) -kohdan alla pitäisi näkyä ”Connected XX bpm” (Yhdistetty XX bpm). Todellisen lyöntitiheyden latautuminen voi viedä muutaman sekunnin. Tämä on normaalia.

Palaa harjoitusnäyttöön napauttamalla "Done" (Valmis) -kohtaa. Huomaat, että ulkoisten mittarien kuvake on nyt muuttunut sydämen sykettä ilmaisevaksi kuvakkeeksi.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.