Sykemittarin määrittäminen – Strava (Android)

Määritä sykemittari Androidin Strava-sovelluksessa toimimalla seuraavasti:

Varmista, että SoundSport Pulse ‑kuulokkeisiin on kytketty virta ja ne on yhdistetty Android-puhelimeen. Jos näin on, Bluetooth-kuvakkeen jommallakummalla puolella on pieni piste näytön yläosassa olevassa tilarivissä.

Voit myös tarkistaa puhelimen asetusvalikon Bluetooth-sivulta, onko Bose SoundSport Pulse "Paired Devices" (Liitetyt laitteet) -luettelossa, jolloin sen alla lukee ”Connected” (Yhdistetty).

Aseta SoundSport Pulse -kuulokkeet korviisi. Sykemittari on vasemmassa korvanapissa, joten varmista, että se on tukevasti paikoillaan.

Avaa Strava-sovellus.

Kirjaudu sisään sovellukseen tai luo käyttäjätili.

Napauta näytön vasemman kulman kohtaa ”Feed” (Syöte) ja valitse sitten "Record Activity" (Tallenna harjoitus).

Napauta ulkoisten mittarien kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa.

Strava alkaa automaattisesti etsiä sykemittareita. Kun ”HR-Bose Soundsport Pulse” näkyy "Nearby Sensors" (Lähellä olevat mittarit) -luettelossa, napauta sitä.

Yhteys sykemittariin pitäisi muodostua automaattisesti. ”HR-Bose Soundsport Pulse” näkyy "Saved Sensors" (Tallennetut mittarit) -luettelossa ja teksti muuttuu oranssiksi, kun yhteys on muodostettu. Sykkeesi pitäisi näkyä sen alla muutaman sekunnin kuluttua.