Sykemittarin määrittäminen – Runkeeper (iOS)

Määritä sykemittari iOS:n Runkeeper-sovelluksessa toimimalla seuraavasti:

Varmista, että SoundSport Pulse -kuulokkeisiin on kytketty virta ja ne on yhdistetty iPhone-puhelimeen. Jos näin on, Bluetooth -kuvakkeen vieressä pitäisi olla pieni pystysuuntainen akkukuvake näytön yläosassa olevassa tilarivissä.

Voit myös tarkistaa puhelimen asetusvalikon Bluetooth -sivulta, onko Bose Soundsport Pulse MY DEVICES (Omat laitteet) -luettelossa, jolloin sen vieressä lukee ”Connected” (Yhdistetty).

Aseta SoundSport Pulse -kuulokkeet korviisi. Sykemittari on vasemmassa korvanapissa, joten varmista, että se on tukevasti paikoillaan.

Avaa Runkeeper-sovellus.

Kirjaudu sisään sovellukseen tai luo käyttäjätili.

Napauta ”Me” (Minä) -kuvaketta näytön vasemmassa alakulmassa.

Napauta ”Settings” (Asetukset) -kuvaketta.

Napauta asetusvalikon kohtaa "Apps, Services, and Devices" (Sovellukset, palvelut ja laitteet).

Napauta "Manage Devices" (Laitteiden hallinta) -valikon kohtaa "Devices & Hardware" (Laitteet ja laitteistot).

Napauta ”Heart Rate Monitor” (Sykemittari) -kohtaa. Puhelin alkaa etsiä kuulokkeita ja muodostaa niihin yhteyden. Kun pariliitos kuulokkeisiin on muodostettu, napauta "OK"-kohtaa.

Huomautus: Kuulokkeiden ei tarvitse olla tässä vaiheessa pariliitostilassa. Voit jättää huomiotta näytössä näkyvän ”Make sure device is in pairing mode" (Varmista, että laite on pariliitostilassa) -ilmoituksen.

Näet sykkeesi, kun aloitat harjoituksen. Napauta "Back" (Edellinen) -kohtaa kahdesti, kunnes olet "Settings" (Asetukset) -valikossa. Napauta sitten kohtaa "Me" (Minä).

Napauta "Me" (Minä) -näytön kohtaa "Start" (Aloita).

Napauta Free Run (Vapaa juoksu) -näytön kohtaa "Start Free Run" (Aloita vapaa juoksu). Ennen kuin aloitat harjoituksen, sinun on annettava Runkeeper-sovellukselle lupa käyttää ”Motion & Fitness Activity” (Liikkuminen ja kuntoilu) -tietojasi napauttamalla OK-painiketta.

Harjoituksen pitäisi alkaa automaattisesti. Saattaa viedä muutaman sekunnin, ennen kuin syke näkyy näytössä.