Sykemittarin määrittäminen – Runkeeper® (Android)

Määritä sykemittari Androidin Runkeeper-sovelluksessa toimimalla seuraavasti:

Varmista, että SoundSport Pulse ‑kuulokkeisiin on kytketty virta ja ne on yhdistetty Android-puhelimeen. Jos näin on, Bluetooth-kuvakkeen jommallakummalla puolella on pieni piste näytön yläosassa olevassa tilarivissä.

Voit myös tarkistaa puhelimen asetusvalikon Bluetooth-sivulta, onko Bose SoundSport Pulse "Paired Devices" (Liitetyt laitteet) -luettelossa, jolloin sen alla lukee ”Connected” (Yhdistetty).

Aseta SoundSport Pulse -kuulokkeet korviisi. Sykemittari on vasemmassa korvanapissa, joten varmista, että se on tukevasti paikoillaan.

Avaa Runkeeper-sovellus.

Kirjaudu sisään sovellukseen tai luo käyttäjätili.

Napauta sydänkuvaketta näytön oikealla puolella.

Kun kuulet kehotuksen yhdistää sykettä mittaavat kuulokkeet, valitse "HR-Bose Soundsport Pulse".

Näet sykkeesi, kun aloitat harjoituksen. Napauta "GO RUNNING" (Aloita juokseminen). Harjoituksen pitäisi alkaa automaattisesti.