Sykemittarin määrittäminen – MapMyRun (iOS)

Määritä sykemittari iOS:n MapMyRun-sovelluksessa toimimalla seuraavasti:

Varmista, että SoundSport Pulse -kuulokkeisiin on kytketty virta ja ne on yhdistetty iPhone-puhelimeen. Jos näin on, Bluetooth -kuvakkeen vieressä pitäisi olla pieni pystysuuntainen akkukuvake näytön yläosassa olevassa tilarivissä.

Voit myös tarkistaa puhelimen asetusvalikon Bluetooth -sivulta, onko Bose Soundsport Pulse MY DEVICES (Omat laitteet) -luettelossa, jolloin sen vieressä lukee ”Connected” (Yhdistetty).

Aseta SoundSport Pulse -kuulokkeet korviisi. Sykemittari on vasemmassa korvanapissa, joten varmista, että se on tukevasti paikoillaan.

Avaa MapMyRun-sovellus.

Kirjaudu sisään sovellukseen tai luo käyttäjätili.

Napauta sydänkuvaketta MapMyRun-sovelluksen tilarivissä.

Selaa Apps & Devices (Sovellukset ja laitteet) -näytössä alaspäin osioon "Workout Devices" (Urheilulaitteet) ja valitse "Heart Rate" (Syke).

Valitse sykenäytöstä "Auto-connect" (Automaattinen yhdistäminen), jos haluat yhteyden muodostuvan automaattisesti sovelluksen avaamisen yhteydessä. Valitse tämän jälkeen "Connect" (Yhdistä).

Yhteys SoundSport Pulsen sykemittariin pitäisi nyt muodostua automaattisesti. Sydänkuvakkeen alla oleva tunniste on kuulokkeiden sykemittarin oma tunniste. Sykkeesi pitäisi nyt näkyä Heart Rate (Syke) -osiossa.

Huomautus: Saattaa viedä muutaman sekunnin, ennen kuin syke näkyy näytössä. Näytössä saattaa näkyä muutaman sekunnin ajan ”00 bpm”, ennen kuin sykkeesi tulee näkyviin.