Sykemittarin määrittäminen – MapMyRun (Android)

Määritä sykemittari Androidin MapMyRun-sovelluksessa toimimalla seuraavasti:

Varmista, että SoundSport Pulse ‑kuulokkeisiin on kytketty virta ja ne on yhdistetty Android-puhelimeen. Jos näin on, Bluetooth-kuvakkeen jommallakummalla puolella on pieni piste näytön yläosassa olevassa tilarivissä.

Voit myös tarkistaa puhelimen asetusvalikon Bluetooth-sivulta, onko Bose SoundSport Pulse "Paired Devices" (Liitetyt laitteet) -luettelossa, jolloin sen alla lukee ”Connected” (Yhdistetty).

Aseta SoundSport Pulse -kuulokkeet korviisi. Sykemittari on vasemmassa korvanapissa, joten varmista, että se on tukevasti paikoillaan.

Avaa MapMyRun-sovellus.

Kirjaudu sisään sovellukseen tai luo käyttäjätili.

Napauta MapMyRun-sovelluksen tilarivissä olevaa sydänkuvaketta, niin saat näkyviin "Connect Apps & Devices" (Liitä sovelluksia ja laitteita) -valikon.

Selaa alaspäin ja valitse "Connect Apps & Devices" (Liitä sovelluksia ja laitteita) -valikossa "Heart Rate" (Syke).

Napauta näytön yläosassa kohtaa "Connect" (Yhdistä). Sovellus etsii sykemittarin.

Näkyviin tulee ”Scanning for Devices” (Haetaan laitteita) -luettelo. Luettelossa pitäisi lukea ”HR-Bose Soundsport Pulse” ja sen vieressä valintamerkki. Valitse se. Luetteloa on ehkä selattava alaspäin, jotta laite löytyy.

Kun laite on valittuna, sykkeesi pitäisi näkyä näytössä muutaman sekunnin kuluttua.