Sykemittarin määrittäminen – Endomondo (iOS)

Määritä sykemittari iOS:n Endomondo-sovelluksessa toimimalla seuraavasti:

Varmista, että SoundSport Pulse -kuulokkeisiin on kytketty virta ja ne on yhdistetty iPhone-puhelimeen. Jos näin on, Bluetooth -kuvakkeen vieressä pitäisi olla pieni pystysuuntainen akkukuvake näytön yläosassa olevassa tilarivissä.

Voit myös tarkistaa puhelimen asetusvalikon Bluetooth -sivulta, onko Bose Soundsport Pulse MY DEVICES (Omat laitteet) -luettelossa, jolloin sen vieressä lukee ”Connected” (Yhdistetty).

Aseta SoundSport Pulse -kuulokkeet korviisi. Sykemittari on vasemmassa korvanapissa, joten varmista, että se on tukevasti paikoillaan.

Avaa Endomondo-sovellus.

Kirjaudu sisään sovellukseen tai luo käyttäjätili.

Napauta valikkokuvaketta ≡ näytön vasemmassa yläkulmassa.

Selaa valikkoa alaspäin ja napauta sitten ”Settings” (Asetukset) -kohtaa.

Napauta Settings (Asetukset) -näytön kohtaa ”Heart Rate” (Syke).

Napauta ”Connect belt” (Yhdistä vyö).

Valitse ”Bluetooth Low Energy”.

Valitse ”Enable Bluetooth Low Energy” (Ota Bluetooth Low Energy -tekniikka käyttöön).

Endomondo alkaa automaattisesti etsiä SoundSport Pulsen sykemittaria. Kun näkyviin tulee ”Pair?” (Muodostetaanko pariliitos?) -ponnahdusikkuna, napauta ”Pair” (Muodosta pariliitos) -kohtaa. Kun näkyviin tulee ”Pairing Successful” (Pariliitos muodostettu) -näyttö, napauta Ok-kohtaa.

Jotta näet sykkeesi, sinun on lisättävä syketietonäyttö koontinäyttöön. Palaa Settings (Asetukset) -näyttöön napauttamalla näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa Takaisin-nuolta. Palaa sitten päävalikkoon napauttamalla näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.

Selaa päävalikkoa ylöspäin ja napauta ”Workout” (Harjoitus) -kohtaa.

Vaihda syke koontinäyttöön jonkin oletuksena näkyvän tiedon tilalle (keskimääräinen vauhti, kalorit, laji, harjoitukset) napauttamalla sitä ja valitsemalla sitten "Heart Rate" (Syke).

Kun syke on lisätty koontinäyttöön, voit seurata sykettäsi.