Sykemittarin määrittäminen – Endomondo (Android)

Määritä sykemittari Androidin Endomondo-sovelluksessa toimimalla seuraavasti:

Varmista, että SoundSport Pulse ‑kuulokkeisiin on kytketty virta ja ne on yhdistetty Android-puhelimeen. Jos näin on, Bluetooth-kuvakkeen jommallakummalla puolella on pieni piste näytön yläosassa olevassa tilarivissä.

Voit myös tarkistaa puhelimen asetusvalikon Bluetooth-sivulta, onko Bose SoundSport Pulse "Paired Devices" (Liitetyt laitteet) -luettelossa, jolloin sen alla lukee ”Connected” (Yhdistetty).

Aseta SoundSport Pulse -kuulokkeet korviisi. Sykemittari on vasemmassa korvanapissa, joten varmista, että se on tukevasti paikoillaan.

Avaa Endomondo-sovellus.

Kirjaudu sisään sovellukseen tai luo käyttäjätili.

Napauta valikkokuvaketta ≡ näytön vasemmassa yläkulmassa.

Selaa valikkoa alaspäin ja napauta sitten ”Settings” (Asetukset) -kohtaa.

Napauta ”Settings” (Asetukset) -näytön kohtaa ”Accessory Settings” (Lisätarvikkeiden asetukset).

Napauta ”Bluetooth SMART Sensors” (Älykkäät Bluetooth-mittarit) -kohtaa.

Napauta ”Active Sensors” (Aktiiviset mittarit) -osion kohtaa ”On” (Käytössä).

Napauta näytön yläosassa kohtaa ”Scan” (Etsi). Kun ”Scan” (Etsi) -painiketta napautetaan, se muuttuu ”Stop” (Pysäytä) -painikkeeksi. Älä napauta pysäytyspainiketta, ellet halua lopettaa kuulokkeiden sykemittarin etsimistä.

Kun ”HR-Bose SoundSport Pulse” näkyy "Scanned Devices" (Löydetyt laitteet) -luettelossa, napauta sitä. Kun sovellus on muodostanut yhteyden sykemittariin, Saved Devices (Tallennetut laitteet) -luettelossa näkyy HR-Bose SoundSport Pulsen alapuolella "Connected" (Yhdistetty).

Jotta näet sykkeesi, sinun on lisättävä syketietonäyttö koontinäyttöön. Palaa koontinäyttöön napauttamalla kolme kertaa näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa Takaisin-nuolta. Sykkeesi pitäisi nyt näkyä päänäytössä.