Sykemittarin määrittäminen – Apple Terveys (iOS)

Määritä sykemittari iOS:n Apple Terveys -sovelluksessa toimimalla seuraavasti:

Huomautus: Seuraavat ohjeet koskevat iOS 10 -käyttöjärjestelmän Apple Terveys -sovellusta.

Varmista, että SoundSport Pulse -kuulokkeisiin on kytketty virta ja ne on yhdistetty iPhone-puhelimeen. Jos näin on, Bluetooth -kuvakkeen vieressä pitäisi olla pieni pystysuuntainen akkukuvake näytön yläosassa olevassa tilarivissä.

Voit myös tarkistaa puhelimen asetusvalikon Bluetooth -sivulta, onko Bose Soundsport Pulse MY DEVICES (Omat laitteet) -luettelossa, jolloin sen vieressä lukee ”Connected” (Yhdistetty).

Puhelimesi Bluetooth-asetusvalikon "Other Devices" (Muut laitteet) -kohdassa pitäisi lukea ”HR-Bose Soundsport Pulse” (tämä voi viedä muutaman sekunnin). Se tarkoittaa sykemittaria. Muodosta yhteys sykemittariin napauttamalla ”HR-Bose Soundsport Pulse” -kohtaa.

Kun ”HR-Bose Soundsport Pulse” on valittuna, se poistuu OTHER DEVICES (Muut laitteet) -luettelosta ja siirtyy uudelleen MY DEVICES (Omat laitteet) -luetteloon. HR-Bose Soundsport Pulsen vieressä näkyy latautumisesta kertova hyrrä. Kun ”HR-Bose Soundsport Pulse” on liitettynä puhelimeesi, sen vieressä lukee ”Connected” (Yhdistetty) MY DEVICES (Omat laitteet) -luettelossa.

Aseta SoundSport Pulse -kuulokkeet korviisi. Sykemittari on vasemmassa korvanapissa, joten varmista, että se on tukevasti paikoillaan.

Avaa Terveys-sovellus. Aloita sovelluksen käyttäminen sivulta Terveystiedot. Napauta terveystietosivun kohtaa Elintoiminnot. Luetteloa on ehkä selattava alaspäin, jotta kohta löytyy.

Sykkeesi pitäisi näkyä näytössä muutaman sekunnin kuluttua.