90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Sykemittarin määrittäminen – Apple Terveys (iOS)

Määritä sykemittari iOS:n Apple Terveys -sovelluksessa toimimalla seuraavasti:

Huomautus: Seuraavat ohjeet koskevat iOS 10 -käyttöjärjestelmän Apple Terveys -sovellusta.

Varmista, että SoundSport Pulse -kuulokkeisiin on kytketty virta ja ne on yhdistetty iPhone-puhelimeen. Jos näin on, Bluetooth -kuvakkeen vieressä pitäisi olla pieni pystysuuntainen akkukuvake näytön yläosassa olevassa tilarivissä.

Voit myös tarkistaa puhelimen asetusvalikon Bluetooth -sivulta, onko Bose Soundsport Pulse MY DEVICES (Omat laitteet) -luettelossa, jolloin sen vieressä lukee ”Connected” (Yhdistetty).

Puhelimesi Bluetooth-asetusvalikon "Other Devices" (Muut laitteet) -kohdassa pitäisi lukea ”HR-Bose Soundsport Pulse” (tämä voi viedä muutaman sekunnin). Se tarkoittaa sykemittaria. Muodosta yhteys sykemittariin napauttamalla ”HR-Bose Soundsport Pulse” -kohtaa.

Kun ”HR-Bose Soundsport Pulse” on valittuna, se poistuu OTHER DEVICES (Muut laitteet) -luettelosta ja siirtyy uudelleen MY DEVICES (Omat laitteet) -luetteloon. HR-Bose Soundsport Pulsen vieressä näkyy latautumisesta kertova hyrrä. Kun ”HR-Bose Soundsport Pulse” on liitettynä puhelimeesi, sen vieressä lukee ”Connected” (Yhdistetty) MY DEVICES (Omat laitteet) -luettelossa.

Aseta SoundSport Pulse -kuulokkeet korviisi. Sykemittari on vasemmassa korvanapissa, joten varmista, että se on tukevasti paikoillaan.

Avaa Terveys-sovellus. Aloita sovelluksen käyttäminen sivulta Terveystiedot. Napauta terveystietosivun kohtaa Elintoiminnot. Luetteloa on ehkä selattava alaspäin, jotta kohta löytyy.

Sykkeesi pitäisi näkyä näytössä muutaman sekunnin kuluttua.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.