MAC-osoitteen löytäminen

Mikä on MAC-osoite?

Kaikilla Wi-Fi®-verkossasi olevilla laitteilla on yksilöllinen tunnistenumero, jonka avulla langaton reititin erottaa ne toisistaan.

Tämän tunnistenumeron nimi on MAC-osoite.

Mihin sitä tarvitaan?

Jotkut verkot käyttävät turvallisuusominaisuutta, jonka nimi on MAC-suodatus. Se sallii verkkoon pääsyn ainoastaan niillä laitteilla, joiden MAC-osoite on sallittujen osoitteiden listalla. Kun hankit uuden Bose®-laitteen, verkkosi voi vaatia MAC-osoitteen. Löydät digitaalisen Bose SoundLink® Air -musiikkijärjestelmän MAC-osoitteen asennussovelluksen avulla ja näiden ohjeiden mukaisesti:

Suorita Bose SoundLink® Air -järjestelmän asennussovellus, jonka voit ladata osoitteesta www.Bose.com/wifisetup.

Valitse haluamasi kieli.

Valitse kohta Hyväksyn.

Varmista, että virtajohto on kytkettynä, ja liitä SoundLink® Air -järjestelmän USB-johto mihin tahansa tietokoneen USB-liitäntään.

Valitse ohjevalikosta kohta System Information (Järjestelmätiedot).

PC:n järjestelmätietojen näyttö

Macin® järjestelmätietojen näyttö

Järjestelmätietojen näyttö sisältää kaikki SoundLink® Air -järjestelmän tuotetiedot mukaan lukien MAC-osoitteen.