Kuulokkeiden paikannus (sisältää videon)

Ennen aloittamista

Lataa ilmainen Bose Connect -sovellus Applen App Storesta tai Google Play Kaupasta ja muodosta pariliitos kuulokkeiden ja mobiililaitteen välille. Kuulokkeiden paikannustoiminto on otettava käyttöön ennen paikannusta. Tämä tapahtuu seuraavasti:

• Avaa Bose Connect -sovellus ja napauta valikkopainiketta.
  • Valitse Kuulokkeiden paikannus. Kun käytät toimintoa ensimmäistä kertaa, saatat nähdä ohjeita ja vinkkejä.
  • Valitse Kuulokkeiden paikannus > Ota sijaintipalvelut käyttöön. Bose Connect -sovellus tallentaa viimeisen sijainnin, jossa kuulokkeita käytettiin mobiililaitteen kanssa. Tätä tietoa ei jaeta muita käyttötarkoituksia varten.

Kuulokkeiden paikannustoiminnon käyttäminen

• Jos kuulokkeet katoavat mistä tahansa syystä, avaa Bose Connect -sovellus ja siirry takaisin kohtaan Kuulokkeiden paikannus. Tässä osiossa näet nykyisen sijaintisi kartalla sekä sijainnin, jossa viimeksi käytit kuulokkeita mobiililaitteen kanssa.
  • Siirry paikkaan, joka vastaa kuulokkeiden viimeksi tallennettua sijaintia.
  • Kun olet Bluetooth-kantaman sisällä kuulokkeista ja kuulokkeissa on virtaa, voit toistaa merkkiäänen kuulokkeista äänimerkkipainikkeella. Äänen avulla voit paikantaa kuulokkeesi, vaikka ne eivät olisi näkyvillä.
  • Kumpikin kuuloke toistaa äänikehotteen "The earbud locator alarm is about to go off. Remove your earbuds now." (Kuulokkeiden paikannushälytys aktivoituu pian. Poista kuulokkeet heti korvista.)
  • Äänimerkki voimistuu asteittain, ja sen voi kuulla jopa suljetun latauskotelon sisältä.
  • Kun olet löytänyt kuulokkeesi, voit lopettaa äänimerkin toistamisen Bose Connect -sovelluksessa tai painamalla oikean kuulokkeen monitoimipainiketta.