UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Äänen kierto järjestelmässä

Siirrä mikrofoni tai soitin kauemmas kaiuttimesta.
Mikrofoni tai soitin (yleensä akustinen kitara) voi olla liian lähellä kaiutinta. Älä seiso suoraan kaiuttimen edessä tai osoita mikrofonia tai soitinta kohti kaiutinta.

Laulajan/kuuluttajan on oltava lähempänä mikrofonia.
Oikea mikrofonitekniikka on tärkeää. Ääni välittyy parhaiten, kun mikrofoni on parin senttimetrin päässä suusta. Tällöin mikrofonin äänenvoimakkuutta ei tarvitse nostaa, jotta ääni kuuluisi. Kun laulat tavallista voimakkaammin, siirrä mikrofonia pois päin tai käännä päätäsi hieman oikealle tai vasemmalle. Siirrä mikrofoni takaisin tavalliseen kohtaan, kun laulun voimakkuus hiljenee.

Varmista, että tasot on määritetty oikein.
Jos tasoja ei ole määritetty oikein, äänenlaatu voi kärsiä. Määritä tasot seuraavasti:

  1. Tarkista LED-merkkivaloista, että tuloäänen leikkaustaso on tarpeeksi korkea. Jos signaali on vahva, LED-merkkivalo palaa vihreänä.
  2. Jos LED-merkkivalo ei pala vihreänä, nosta tuloäänen leikkaustasoa. Jos merkkivalo muuttuu punaiseksi, taso on liian korkea.
  3. Kun tuloäänen leikkaustaso on määritetty oikein, lisää kanavan äänenvoimakkuutta ja pää-äänenvoimakkuutta.

Varmista, että oikea ToneMatch-esiasetus on valittuna.
Väärä esiasetus voi vaikuttaa äänenlaatuun. Jos mikrofonille tai soittimelle ei ole tiettyä esiasetusta, valitse Flat (tasainen).

Varmista, ettei turhaa äänenkäsittelyä ole käytössä.
Poista käytöstä jälkikaiku, viive, kompressio, gating, taajuuskorjausefektit (zEQ ja parametrinen taajuuskorjain) ja kaikki muut efektit (kanavan FX-mykistys).