Järjestelmän laajentaminen

Lifestyle®-järjestelmä pystyy siirtämään Bose®-laatuista ääntä jopa 14 muuhun huoneeseen kodissasi. Jos yhdistät Bose link -yhteensopivan laitteen ohjauskonsolin Bose link -lähtöliitäntään, voit kuunnella muissa huoneissa eri äänilähteitä. Esimerkiksi päähuoneessa voidaan toistaa DVD-elokuvaa, ja voit samalla kuunnella radiota toisessa huoneessa. Saat lisätietoja ja voit ostaa laitteita ottamalla yhteyden lähimpään Bose-jälleenmyyjään. Lisätietoja on järjestelmän mukana toimitetussa yhteystietoluettelossa.

Laajentamisohjeet

Voit ottaa käyttöön Bose link -yhteensopivan järjestelmän toisessa huoneessa noudattamalla uuden laitteen käyttöohjeita ja ottamalla seuraavat seikat huomioon.

bose link -liitännät: järjestelmän avulla ei voi käyttää bose link -yhteensopivia laitteita, jotka on yhdistetty bose link -tulo- ja lähtöliitäntään samanaikaisesti.

huonekoodit: toisen huoneen kaiutinjärjestelmässä ja kaukosäätimessä on käytettävä samaa huonekoodia. saat lisätietoja huonekoodiasetuksista bose link -tuotteen mukana toimitetusta käyttöohjeesta.

asuntokoodi: asuntokoodi mahdollistaa toisessa huoneessa käytettävän kaukosäätimen käyttämisen yhdessä keskusyksikön kanssa. jos otat käyttöön bose link -yhteensopivan kaiutinjärjestelmän toisessa huoneessa, siinä käytettävässä kaukosäätimessä on käytettävä samaa asuntokoodia kuin hallintakonsolissa. järjestelmäsi asuntokoodiksi on asetettu tehtaalla 15. näet asuntokoodin valitsemalla asetusvalikosta kohdan homewide ja valitsemalla asuntokoodin. näyttöön tulee asuntokoodi ja lisähuoneessa käytettävän kaukosäätimen kytkinten asento, jotta siinä käytetään samaa asuntokoodia kuin hallintakonsolissa. järjestelmässäsi on kaksi asuntokooditilaa. vakiotilassa on 16 asuntokoodia ja 16 huonekoodia. jos asuntosi lähellä käytetään useita vastaavia järjestelmiä, voit ottaa käyttöön vaihtoehtoisen tilan. siinä on 64 asuntokoodia ja neljä huonekoodia.

Huomautus: Jos asuntokoodin vakiotilasta siirrytään vaihtoehtoiseen tilaan, asuntokoodi muuttuu nollaksi (0).

hdmi®-liitäntöjen käyttäminen: voit kuunnella ääntä toisessa huoneessa mistä tahansa hdmi®-liitäntään 1, 2 tai 3 yhdistetystä laitteesta muodostamalla myös analogisen ääniliitännän laitteen sekä vasemman (l) ja oikean (r) analogisen liittimen välille tätä tuloa varten. muodosta analoginen ääniliitäntä myös silloin, kun tulolle 4 tai 5 muodostetaan digitaalinen ääniliitäntä.

radion käyttäminen: voit valita kanavia ja ohjata päähuoneen keskusyksikön radiota lisähuoneen kaukosäätimen avulla. jos molemmissa huoneissa halutaan kuunnella radiota samanaikaisesti, niissä on kuunneltava samaa kanavaa.