Virtaa säästävän valmiustilan ottaminen käyttöön

Liittyy tuotteisiin:

Jos haluat ottaa käyttöön virtaa säästävän valmiustilan, irrota Ethernet-kaapeli sekä poista Wi-Fi- ja Bluetooth®-yhteydet käytöstä. Järjestelmä ei voi muodostaa yhteyttä verkkoon tai Bluetooth-laitteisiin eikä sitä voi hallita SoundTouch®-sovelluksella, ennen kuin yhteydet on palautettu.

Etsi SoundTouch®-jalustan takaa ohjauspainike ja pidä sitä painettuna 8–10 sekuntia, kunnes Wi-Fi-merkkivalo sammuu.

Laite siirtyy valmiustilaan muutaman minuutin kuluessa.

Jos haluat ottaa uudelleen käyttöön langattomat verkkoyhteydet, mukaan lukien Bluetooth, paina ohjauspainiketta tai kaukosäätimen virtapainiketta.