Virtaa säästävän valmiustilan ottaminen käyttöön

Liittyy tuotteisiin:

Jos haluat ottaa käyttöön virtaa säästävän valmiustilan, poista Wi-Fi- ja Bluetooth®-yhteydet käytöstä. Kun Wi-Fi-yhteys on poissa käytöstä, järjestelmä ei voi muodostaa yhteyttä verkkoon eikä sitä voi hallita SoundTouch®-sovelluksella.

Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksien poistaminen käytöstä Etsi laitteen takaa ohjauspainike ja pidä sitä painettuna, kunnes Bluetooth-merkkivalo sammuu. Laite siirtyy valmiustilaan.

Jos haluat ottaa uudelleen käyttöön langattomat verkkoyhteydet, mukaan lukien Bluetooth, paina ohjauspainiketta, kunnes Wi-Fi-merkkivalo syttyy.