Virtaa säästävän valmiustilan ottaminen käyttöön

Liittyy tuotteisiin:

Jos haluat ottaa käyttöön virtaa säästävän valmiustilan, irrota Ethernet-kaapeli, poista Wi-Fi-yhteys käytöstä ja tyhjennä Bluetooth®-pariliitosluettelo. Kun Ethernet- ja Wi-Fi-yhteydet ovat poissa käytöstä, järjestelmä ei voi muodostaa yhteyttä verkkoon eikä sitä voi hallita SoundTouch®-sovelluksella.

Wi-Fi-yhteyden poistaminen käytöstä: Paina kaukosäätimen SoundTouch®-painiketta ja pidä sitten 0-painiketta painettuna, kunnes soundbar-kaiuttimen merkkivalot välähtävät.

Bluetooth-yhteyden poistaminen käytöstä: Voit poistaa Bluetooth-yhteyden käytöstä tyhjentämällä pariliitosluettelon. Pidä Bluetooth-painiketta painettuna 10 sekuntia. Soundbar-kaiuttimen Bluetooth-merkkivalo vilkkuu valkoisena kaksi kertaa, ja soundbarista kuuluu äänimerkki. Tämä on merkki siitä, että Bluetooth-pariliitosluettelo on tyhjennetty.

Laite siirtyy valmiustilaan 2,5 tunnin kuluessa.

Jos haluat poistaa Wi-Fi-yhteyden käytöstä, paina kaukosäätimen SoundTouch®-painiketta ja pidä sitten 0-painiketta painettuna, kunnes soundbar-kaiuttimen merkkivalot välähtävät. Jos haluat palauttaa Bluetooth-yhteyden, yhdistä uusi Bluetooth-laite pariliitoksella.