90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Virtaa säästävän valmiustilan ottaminen käyttöön

Liittyy tuotteisiin:

Jos haluat ottaa käyttöön virtaa säästävän valmiustilan, irrota Ethernet-kaapeli, poista Wi-Fi-yhteys käytöstä ja tyhjennä Bluetooth®-pariliitosluettelo. Kun Ethernet- ja Wi-Fi-yhteydet ovat poissa käytöstä, järjestelmä ei voi muodostaa yhteyttä verkkoon eikä sitä voi hallita SoundTouch®-sovelluksella.

Wi-Fi-yhteyden poistaminen käytöstä: Paina kaukosäätimen SoundTouch®-painiketta ja pidä sitten 0-painiketta painettuna, kunnes soundbar-kaiuttimen merkkivalot välähtävät.

Bluetooth-yhteyden poistaminen käytöstä: Voit poistaa Bluetooth-yhteyden käytöstä tyhjentämällä pariliitosluettelon. Pidä Bluetooth-painiketta painettuna 10 sekuntia. Soundbar-kaiuttimen Bluetooth-merkkivalo vilkkuu valkoisena kaksi kertaa, ja soundbarista kuuluu äänimerkki. Tämä on merkki siitä, että Bluetooth-pariliitosluettelo on tyhjennetty.

Laite siirtyy valmiustilaan 2,5 tunnin kuluessa.

Jos haluat poistaa Wi-Fi-yhteyden käytöstä, paina kaukosäätimen SoundTouch®-painiketta ja pidä sitten 0-painiketta painettuna, kunnes soundbar-kaiuttimen merkkivalot välähtävät. Jos haluat palauttaa Bluetooth-yhteyden, yhdistä uusi Bluetooth-laite pariliitoksella.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.