Virtaa säästävän valmiustilan ottaminen käyttöön

Liittyy tuotteisiin:

Jos haluat ottaa käyttöön virtaa säästävän valmiustilan, poista Wi-Fi-yhteys käytöstä ja tyhjennä Bluetooth®-pariliitosluettelo. Kun Wi-Fi-yhteys on poissa käytöstä, järjestelmä ei voi muodostaa yhteyttä verkkoon eikä sitä voi hallita SoundTouch®-sovelluksella.

Wi-Fi-yhteyden poistaminen käytöstä: Pidä kaiuttimen 3-painiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuna, kunnes Wi-Fi-merkkivalo sammuu.

Bluetooth-yhteyden poistaminen käytöstä: Voit poistaa Bluetooth-yhteyden käytöstä tyhjentämällä pariliitosluettelon. Pidä kaiuttimen Bluetooth-painiketta painettuna, kunnes Bluetooth-merkkivalo vilkkuu valkoisena.

Laite siirtyy valmiustilaan 2,5 tunnin kuluessa.

Huomautus: kaukosäädin ei toimi, kun laite on valmiustilassa.

Jos haluat palauttaa Wi-Fi-yhteyden käyttöön, pidä 3-painiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuna, kunnes Wi-Fi-merkkivalo syttyy. Jos haluat palauttaa Bluetooth-tilan, yhdistä uusi Bluetooth-laite pariliitoksella.