90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Virtaa säästävän valmiustilan ottaminen käyttöön

Tämä laite ei tue Bluetooth-yhteyden kanssa käytettävää yhteyden säilyttävää valmiustilaa. Laitetta ei voi myöskään yhdistää Wi-Fi- tai Ethernet-verkkoon.

Virtaa säästävää valmiustilaa käytetään vain, kun akku on ladattu täyteen. Kun kaiuttimen virta katkaistaan painamalla virtapainiketta, kaiutin siirtyy valmiustilaan muutaman minuutin kuluttua.