TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

Virtaa säästävän valmiustilan ottaminen käyttöön

Tämä laite ei tue Bluetooth®-yhteyden kanssa käytettävää yhteyden säilyttävää valmiustilaa. Laitetta ei voi myöskään yhdistää Wi-Fi- tai Ethernet-verkkoon.

Kun järjestelmä sammutetaan painamalla virtapainiketta, järjestelmä siirtyy valmiustilaan muutaman minuutin kuluessa.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.