Virtaa säästävän valmiustilan ottaminen käyttöön

Liittyy tuotteisiin:

Jos haluat ottaa käyttöön virtaa säästävän valmiustilan, poista Wi-Fi-yhteys käytöstä, tyhjennä Bluetooth-pariliitosluettelo ja irrota Ethernet-kaapeli. Kun Wi-Fi-yhteys on poissa käytöstä ja Ethernet-kaapeli on irrotettu, soundbar-kaiutin ei voi muodostaa yhteyttä verkkoon eikä sitä voi hallita Bose Music -sovelluksella.

Huomautus: Ennen verkon poistamista käytöstä tai valmiustilaan siirtymistä varmista mikrofonipainikkeella, että mikrofoni on käytössä (punainen merkkivalo ei pala).

Wi-Fi: Voit poistaa Wi-Fin käytöstä pitämällä kaukosäätimen Bose Music- ja eteenpäinsiirtymispainiketta painettuna samanaikaisesti. Ota käyttöön samalla tavalla.

Bluetooth: Voit poistaa Bluetooth-yhteyden käytöstä tyhjentämällä pariliitosluettelon. Pidä kaukosäätimen Bluetooth-painiketta painettuna 10 sekuntia. Ota käyttöön muodostamalla laitepari Bluetooth-lähteen kanssa.

Ethernet: Poistaminen käytöstä: irrota Ethernet-kaapeli. Käyttöönotto: kytke Ethernet-kaapeli.

Soundbar-kaiutin siirtyy valmiustilaan 2,5 tunnin kuluessa siitä, kun yhteydet on poistettu käytöstä.