Virtaa säästävän valmiustilan ottaminen käyttöön

Virtaa säästävää valmiustilaa käytetään vain, kun akku on ladattu täyteen.

Voit ottaa käyttöön virtaa säästävän valmiustilan tyhjentämällä Bluetooth-pariliitosluettelon. Tämä toiminto poistaa pariliitosluettelosta kaikki tiedot liitetyistä Bluetooth-laitteista.

Pidä Bluetooth-painiketta painettuna 10 sekuntia, kunnes kuulet ilmoituksen ”Bluetooth device list cleared” (Bluetooth-laitepariluettelo tyhjennetty).

Laite siirtyy valmiustilaan alle minuutin kuluessa.

Voit palauttaa Bluetooth-tilan yhdistämällä uuden Bluetooth-laitteen pariliitoksella.