90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Virtaa säästävän valmiustilan ottaminen käyttöön

Jos haluat ottaa käyttöön virtaa säästävän valmiustilan, irrota Ethernet-kaapeli, poista Wi-Fi-yhteys käytöstä ja tyhjennä Bluetooth®-pariliitosluettelo. Kun Ethernet- ja Wi-Fi-yhteydet ovat poissa käytöstä, järjestelmä ei voi muodostaa yhteyttä verkkoon eikä sitä voi hallita SoundTouch®-sovelluksella.

Wi-Fi-yhteyden poistaminen käytöstä: Pidä ohjausyksikön lähdepainiketta painettuna 10 sekuntia.

Bluetooth-yhteyden poistaminen käytöstä: Poista yhteys sulkemalla pariliitosluettelo näyttövalikossa tai kaukosäätimen näytössä.

Laite siirtyy valmiustilaan 2,5 tunnin kuluessa.

Jos haluat palauttaa Wi-Fi-yhteyden, pidä lähdepainiketta painettuna 10 sekuntia. Jos haluat palauttaa Bluetooth-yhteyden, yhdistä uusi Bluetooth-laite pariliitoksella.