Virtaa säästävän valmiustilan ottaminen käyttöön

Jos haluat ottaa käyttöön virtaa säästävän valmiustilan, irrota Ethernet-kaapeli sekä poista Wi-Fi- ja Bluetooth®-yhteydet käytöstä. Järjestelmä ei voi muodostaa yhteyttä verkkoon eikä sitä voi hallita SoundTouch®-sovelluksella, ennen kuin yhteydet on palautettu.

Pidä langattoman SoundTouch®-sovittimen ohjauspainiketta painettuna, kunnes Wi-Fi-merkkivalo sammuu.

Laite siirtyy valmiustilaan muutaman minuutin kuluessa.

Jos haluat ottaa uudelleen käyttöön langattomat verkkoyhteydet, mukaan lukien Bluetooth, paina ohjauspainiketta.