Virtaa säästävän valmiustilan ottaminen käyttöön

Jos haluat ottaa käyttöön virtaa säästävän valmiustilan, poista Wi-Fi-yhteys käytöstä ja tyhjennä Bluetooth-pariliitosluettelo. Kun Wi-Fi-yhteys on poissa käytöstä, järjestelmä ei voi muodostaa yhteyttä verkkoon eikä sitä voi hallita Bose Music -sovelluksella.

Wi-Fi: Poista käytöstä pitämällä toisto/tauko- ja Bluetooth-painiketta painettuina samanaikaisesti vähintään 5 sekunnin ajan. Ota käyttöön samalla tavalla.

Kaiuttimen yläosan tauko/toisto- ja Bluetooth-painikkeet

Bluetooth: Voit poistaa Bluetooth-yhteyden käytöstä tyhjentämällä pariliitosluettelon. Pidä Bluetooth-painiketta painettuna 10 sekuntia. Ota käyttöön muodostamalla laitepari Bluetooth-lähteen kanssa.

Kaiuttimen yläosan Bluetooth-painike

Kaiutin siirtyy valmiustilaan 2,5 tunnin kuluessa siitä, kun yhteydet on poistettu käytöstä.