Puhelimettoman tilan käyttäminen

Liittyy tuotteisiin:

Ottamalla käyttöön puhelimettoman tilan Bose Sleep -sovelluksessa voit käyttää unikuulokkeiden rajoitettuja toimintoja, kun mobiililaitteesi virta on kytketty pois tai se on toisessa huoneessa.

Voit käyttää toimintoa, jos

• haluat nukkua kauempana elektroniikkalaitteista
  • et tarvitse herätystä tai et halua kuulla ilmoituksia yöllä.

Kun puhelimeton tila on käytössä, unikuulokkeet eivät ole yhteydessä puhelimeesi, joten herätysääniä ei toisteta eikä kuulokkeisiin tule ilmoituksia.

Kun otat puhelimettoman tilan käyttöön, unikuulokkeet alkavat toistaa valittua taustaääniä peittävää ääntä heti, kun otat kuulokkeet latauskotelosta. Äänen toistaminen jatkuu, kunnes uniajastimesi aika kuluu loppuun tai kunnes asetat kuulokkeet takaisin koteloon.

Puhelimettoman tilan käyttöönotto:

Yhdistä kuulokkeet Bose Sleep -sovellukseen.

Valitse oikeasta yläkulmasta Settings (Asetukset).

Asetusvalikko älypuhelimen näytöllä

Valitse OPTIONS (VALINNAT) -valikon alta Phone-Free Mode (Puhelimeton tila).

Puhelimeton tila älypuhelimen näytöllä

Ruudussa näkyy muistutusviesti. Valitse Got it (Selvä).

Muistutusviesti älypuhelimen näytöllä

Optimize playback (Toiston optimointi) -näytön jälkeen valitse Set Up Phone-Free Mode (Määritä puhelimeton tila).

Optimized playback (Toiston optimointi) älypuhelimen näytöllä

Määritä haluamasi asetukset: My Sounds (Omat äänet), Sleep Timer (Uniajastin) ja Volume (Äänenvoimakkuus). Valitse sitten Enable Phone-Free Mode (Ota puhelimeton tila käyttöön).

HUOMAUTUS: Kun puhelimeton tila on käytössä, kaikki hälytykset ja ilmoitukset ovat poissa käytöstä.

Puhelimettoman tilan asetukset (äänet, ajastin, äänenvoimakkuus) älypuhelimen näytöllä

Puhelimettoman tilan poistaminen käytöstä

Kun puhelimeton tila on käytössä, Sleep-sovelluksen päänäytössä Bose sleepbuds™ -kuulokkeiden yläpuolella näkyy Disable Phone-Free Mode (Poista puhelimeton tila käytöstä) -painike. Poista tila käytöstä napauttamalla painiketta.

Puhelimettoman tilan poistopainike älypuhelimen näytöllä

Näyttöön tulee vahvistus. Valitse Yes (Kyllä).

Puhelimettoman tilan käytöstä poistamisen vahvistusnäyttö