iPodin® tai iPhonen® telakoiminen

Liittyy tuotteisiin:

• SoundDock® XT -kaiutin

SoundDock XT -kaiutin on käyttövalmis heti, kun kytket virtajohdon pistorasiaan.

Laitteen asettaminen telakkaan

Aseta iPod tai iPhone napakasti järjestelmän etuosan telakointiasemaan.

Huomautus: Kun iPod tai iPhone on tukevasti kiinni liittimessä, tunnet pienen napsahduksen.

Jos haluat toistaa musiikkia, valitse laitteeseesi asennettu musiikkisovellus laitteen kosketusnäytöstä.

Laitteen poistaminen telakasta

Poista laite telakointiasemasta pitämällä kiinni SoundDock-järjestelmän yläosasta ja vetämällä laitetta suoraan ylös, kunnes se irtoaa liittimestä. Telakkaliitäntää on tarkoituksella kallistettu eteenpäin noin 15 astetta, jotta laite on helpompi poistaa siitä.