Näytön kuvakkeet ja LED-merkkivalo

Kaiuttimen etuosassa on ilmaisin, joka osoittaa Wi-Fi®-yhteyden tilan. Ilmaisimen alla olevat valot kertovat kustakin tilasta.

Wi-Fi-merkkivalon sijainti SoundTouch-kaiuttimen näytössä

Wi-Fi-merkkivalo

MerkkivaloTila
Vilkkuu valkoisenaEtsitään Wi-Fi-verkkoa
Palaa valkoisena (himmeä)Virransäästötila, Wi-Fi-verkkoon on yhteys
Palaa valkoisena (kirkas)Kaiutin on päällä ja Wi-Fi-verkkoon on yhteys
Palaa oranssinaKaiutin on asennustilassa
Vilkkuu oranssinaYhteys Wi-Fi-verkkoon on katkaistu
Ei palaLangaton verkkoyhteys ei ole käytössä

Näytön kuvakkeet

Näytössä näkyy kaiuttimen tiedot ja kuvakkeita sekä mahdollisesti albumin tai artistin nimi.

Wi-Fi-verkon kuvake

Etsitään Wi-Fi-verkkoa.

Äänenvoimakkuuden kuvake

Äänenvoimakkuutta säädetään.

Musiikkikirjastokuvake

Musiikkikirjastoa soitetaan.

Monihuoneäänen kuvake

Monihuoneääni on käytössä.

AUX-kuvake

AUX-tila on käytössä.

Bluetooth-kuvake

Bluetooth®-lähde on käytössä.

Esiasetuksen kuvake

Esiasetus on valittu.

Siirry eteenpäin -kuvake

Siirrytään seuraavaan raitaan.

Siirry taaksepäin -kuvake

Siirrytään edelliseen raitaan.

Taukokuvake

Ääni on keskeytetty.

Pysäytyksen kuvake

Ääni on pysäytetty.